CATERING KOROŠKIH DOBROT
Bodite drugačni, presenetite svoje goste s prvinskimi okusi koroških dobrot po receptih naših babic in ustvarjalnostjo današnjih dni.- FINGERFOOD NA LESENIH PLADNJIH
Dimljena postrv v jabolčni peni na zvezdicah z ingverjem
Suhe slive s slanino na trenti
Koroška skuta z divjačinsko salamo na bicinem kruhu z bučnicami
Grumpi z materino dušico na črnem koroškem kruhu
Medene sanje z orehi na polnozrnatem kruhu - BOMBICE PRI LIPI
Bombice z tovstimi grumpi, jabolčnim hrenom in čebulo kuhano v balzamičnem kisu ali v kombinaciji z hišno majonezo iz bučnega olja. - BICINA KOŠTA
Kjer iz treh starodavnih jedi ustvarimo nov krožnik harmonije sedanjosti.
Ječmenova kaša s praženimi jurčki in prekajenim mesom
Neklči z orehi, siri treh dolin in puranjimi trakci
Koroške flike z zeljem in svinjsko ribico na žaru - POKUŠINA REGIONALNIH IN HIŠNIH DOBROT
Mežerli, okisana repica z bučnicami
File postrvi v koruzni moki, ajdova kaša z zelenjavo
Svinjska ribica na žaru, slivova omaka, slani sirovi štruklji, sir z žara
Jelen v sadni omaki, kruhova rulada, hruške na žaru z brusnicami - SLADKE SANJE se spogledujejo z nam vsem priznanimi in tradicionalnimi sladicami, ki jim Pri lipi damo nov pomen.
Čvešplovi knedli in Prekmurska gibanica v kavni šalčki, hišna Bajadera, Snickers in Bounty ter Dravski pesek.